Get Adobe Flash player

Team

Venturis is in 2001 opgericht door Niek Hawinkels en Wouter van der Hart, die tevens een leidende rol vervullen in de groei en turnaround programma's van de ondernemingen waarin Venturis participeert, samen met de managers uit het Venturis Management Network. De managers van Venturis hebben vele jaren ervaring in het laten groeien en verbeteren van ondernemingen en het actief helpen van management teams om waarde te creëren.

 

Niek Hawinkels


Niek Hawinkels is een van de oprichters van Venturis in 2001. Daarvoor heeft Niek Hawinkels gewerkt bij McKinsey & Company in Nederland, Zuid-Afrika en Australië. Hij behaalde zijn MBA aan INSEAD in Fontainebleau en heeft Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek gestudeerd in Delft en Bedrijfseconomie in Rotterdam.

Wouter van der Hart


Wouter van der Hart is een van de oprichters van Venturis in 2001. Daarvoor heeft Wouter van der Hart gewerkt bij McKinsey & Company in Nederland, Venezuela en Colombia. Hij behaalde zijn MBA aan INSEAD in Fontainebleau en heeft Bedrijfseconometrie gestudeerd in Tilburg.

Venturis Management Netwerk

Venturis werkt nauw samen met een netwerk van management buy in kandidaten, interim managers en turnaround managers. Mocht u geïnteresseerd zijn om u aan te sluiten bij het Venturis Management Netwerk,of om te werken bij Venturis of bij een van onze participaties dan kunt u ons mailen.

Copyright © 2010-2015 Venturis B.V.
All Rights Reserved.